Nattseiling

Da vi var på hytta på Vikerfjell om vinteren, hendte det vi gikk utenfor for å se på stjernene etter at det var blitt mørkt på kvelden. Det er ikke strøm til hyttene der, så selvom nærmeste nabo ikke er så langt unna, var det kun lyden fra litt vind i tretoppene og lyset fra stjernene som reflekterte i snøen, vi hørte og så. Det er mektig med sånne kvelder, og det er litt likt her. Den første uken har vi hatt fullmåne, og den lyser opp en bred stripe i vannet og cockpiten i båten. Stjernene er mange og havet er mektig. Det er kjempefint.

I skrivende stund er klokken kvart på to. Det er ganske forskjellig å seile på Stillehavet i forhold til Atlanterhavet. Vinden varierer mindre i retning og styrke og bølgene er mindre. Det er rolig og fint og vi spiser mil som bare det. Vi har nå seilt 1224 nm, og for dere som liker kart; vår posisjon er nå S 5º37,1 og V 110º10,2

Ha en helt super tirsdag!

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

6 kommentarer Legg igjen en kommentar

 1. Hei eventyrere. Det var en koselig refleksjon og sammenlikning. Ganske sikker på at ditt opphav, syntes det var trivelig lesning.
  Her ser vi ikke mye måne for tiden, det bøtter ned. Har akkurat sjøsatt mitt skip, så snart skal også vi smake duften av ramsalt sjø.
  Ha det godt videre, ship o’hoi!
  Preben

  Likt av 1 person

 2. Hei alle våre kjære ! Det var hyggelig og høre fra dere igjen. Satt hjemme og så på månen forrige uke og tenkte på dere. Alltid hyggelig og tenke at det er samme måne som skinner for dere også. Det begynner jo og bli store avstander og store hav dere har seilt over.!! Vi har sittet sammen med bestemor og bestefar og farmor og prøvd og finne ut hvor dere er på kartet. Far printer ut bloggen slik at farmor kan lese den i fred og ro. Blir sikkert glad nå da hun igjen kan finne ut hvor dere er på kartet. Hjemme regner det som Preben nevnte, men det er spådd bra vær til helgen. Da drar vi ut med båten. Ha det godt så lenge. Masse klemmer !!! Hilsen mor

  Likt av 1 person

 3. Det høres ut som en følelse av å leve her og nå i den store verden i en kosmisk uendelighet. Perspektiver på livet blir annerledes når det er dere i en båt på havet uten for mange forstyrrelser og avbrytelser. Man kan bli andektig og høytidsstemt
  i en slik situasjon. Jeg ønsker dere en flott seilas og mange gode opplevelser videre på havet.

  Fra et vått, men grønt «Drammen i regn».

  Per

  Likt av 1 person

 4. Hei på dere 😊 Jeg kan bare gi mitt besyv med til kommentarer fra de to før meg! Jeg vet akkurat hva du mener med stjerner, måne og stillhet på Vikerfjell selv om dette helt klart er mye mektigere 😉 God tur videre alle. Vi er » med dere»😍⛵ Klem

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: