GALAPAGOS

Tamara er på Galapagos, og her har vi det topp. Sjøløvene eier gata og bukten vi ligger i. Det er like moro hver gang de kommer forbi, leker og bråker. Samtidig må vi passe ekstra på båten for de vil veldig gjerne komme ombord og de hopper lett opp på badeplattformen. Joller er det ingen andre enn oss som bruker her, de blir okkupert med en gang, og selvfølgelig har vi fått en del sjøløver og sjøløvebæsj oppi, watertaxi er bra butikk.

IMG_5042
Ettermiddagsstemning i gummibåten…
IMG_5046
Her ble også pelikanene interessert i en jollepause, tauene våre på kryss og tvers er det ingen som bryr seg om.
IMG_5036
Kvledsbesøk i cocpit
IMG_5035
Veldig søt liten gjest

Galapagos er litt av et regime å komme til, vi hadde heldigvis fått navnet på en agent, så vi rakk å melde vår ankomst i forkant. Han hjalp oss ordentlig og alt gikk på skinner. Båten ble sjekket både under og inni, og det var ikke mindre enn åtte mennesker som kom ombord. Heldigvis hadde vi skrubbet båten under før vi dro fra Panama og frukt og grønt hadde vi spist opp.

Vi ser stadig skilpadder og annen fisk rundt båten, dyrelivet er spektakulært. Anders har kommet for å være med oss til Marquesas, det er topp, og han hadde med litt stæsj fra USA til både Wilhelm og Tamara. HURRA.

Vi fikk oss en sightseeingtur med bil, da så vi landskilpaddene og litt av fuglelivet her på øya. Lunsjen tok vi på en gård med økologisk jordbruk, det morsomste var rundturen vi fikk etterpå, vi fikk smake på alt av frukt og grønt, og Anders prøvde supersterk chili. Han tok en skikkelig bit…

DCIM102GOPRO
Landskilpadder, disse er fra 50 til 100 år gamle

Så har det blitt dykking! Lene var supersporty og tok dykkerlappen, så hele gjengen dro til Kicker Rock, der vi fikk sett både sjøløver, fisk, hai, skilpadder og månefisk. Dette er så moro det. Turen ble avsluttet med lunsj og guidet tur på stranden og selvfølgelig mer bading.

DCIM102GOPRO
Sjøløveshow
DCIM102GOPRO
Under fisken
DCIM102GOPRO
Skilpadde

 

DCIM102GOPRO
Dykkejenter
DCIM102GOPRO
Hai
DCIM102GOPRO
Fotosession med månefisk
IMG_4993
Strandjenter
IMG_5000

 

IMG_4985
Strandløve(!)
IMG_4983
Iguana i solsteiken, sjøløven holder seg i skyggen.
IMG_4973
Guidet tur på stranden.

Surfing har vi også prøvd, selvom bølgene ikke slo helt til…

DSC02016
Lite bølger, men supert vann og strand
DSC02019
Konsentrert, klar for å reise seg opp…
DSC02022
God stemning

Dessverre reiser Lene og Jan Erik i morgen, det har vært helt topp å ha femukersbesøk og tiden har gått kjempefort. Tusen takk for besøket.

DCIM100GOPRO
Tamarastemning

Tilslutt kan vi bare si at Glapagos er en like stor opplevelse som forventet så langt.

IMG_5004

 

 

 

Sailing Tamara

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

3 kommentarer Legg igjen en kommentar

 1. Ja, at dette er en stor opplevelse, det skjønner selv vi. Det er litt morsomt at dere stadig treffer på folk som dere har møt tidligere på turen.
  Godt opphold på Galapagos 0g god tur videre . Bmor og Bfar

  Likt av 1 person

 2. Hei alle på Tamara. Så morsomt det var og lese om Galapagos og overfarten dit. Det var morsomt og se sjøløvene og fuglene. Så bra at dere er så mange som kan dykke. det må jo være helt fantastisk ,med så mye og se.
  Vi hadde også en flott helg her hjemme. Det var iskaldt og sol da vi dro ut på tur, men varmen kom etter hvert. Anders og Sofie plukket vi opp lørdag på Fjærholmen slik at de ble med oss en helg. Det var veldig hyggelig. Vi lå på Ilverket der Christiane har ligget en gang. Fantastisk flott. Ha det godt begge to og også Anders som er med dere nå. Så bra !
  Masse klemmer fra mor.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: