Langturseiling…

På kvelden den 27. reiste vi fra Dominica og ferden gikk nordover. SunTrip, Wilhelm og Tamara kjørte felles startprosedyre mellom to ankrede båter, og heldigvis for Tamara – vi gamle er fortsatt eldst. Tamara tok starten, og selv med litt sprekt veivalg nærme land, holdt vi vår posisjon gjennom natten… (Handycap diskuteres fremdeles, men vi var de eneste «shorthanded»). Overraskelsen var stor da Ohoi møtte oss i innseilingen til Portsmouth på Antigua. Jammen hadde de ikke lurt oss skikkelig og ble med i følget noen dager til sammen med Perradise.

Antigua møtte oss med gigantiske båter, sjarmerende puber og BRA PROVIANTERING! Som langturseilere setter en umåtelig pris på de ekstra «luksusmatvarene» vi tar så forgitt hjemme. Vi jentene er stadig i «jakten på rømme», og jammen, det finnes på Antigua. Etter å ha handlet en drøss med kyllingfileter (kun geit og kanin i fryseren på Dominica) fire bokser rømme (de hadde ikke mer), diverse øl, en brie (DET er luksus det) og litt ordentlig gulost, samt diverse småtteri, kunne ferden gå videre til Barbuda. 
  

Om Barbuda står det i guidebøkene: 

– Den kanskje fineste stranden i Karibia

– Rosa strender

– 15 mile beach – Idyll

Alt stemmer, og på denne fine stranden fikk fem norske båter (en halvt svensk da) leke så mye de ville med kiter, surfebrett, bølgebading, og vi lagde en legendarisk grillfest på kvelden. Nok en drøm vi ikke visste vi hadde en gang ble realisert. Lars-Fredrik har blitt gira på kiting og jammen fikk vi ikke fisket middag på kommando. Snøret uti et kvarter før middag, to fisk, herlig kveld (thank you, Perra).

  
Og vi fikk besøk. Jan-Henry og Ivar dukket opp i Codrington og mønstret på Tamara. Sammen med dem tok vi en legendarisk hummelunsj på den eneste strandbaren på Low Beach og vi hadde en super nattseilas til St. Martin. Dessverre var det lite vind, men stjernehimmelen sviktet ikke, og stjerneskuddene var mange og flotte. Dette er topp og her er det INTERNETT! 

   

  

Tamaraseiltur as…

  

Sailing Tamara

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

10 kommentarer Legg igjen en kommentar

 1. Så hyggelig å høre fra dere igjen. Her skifter det med + og – grader snø og regn om hverandre, og
  brodder av og på.
  God tur videre.
  Bmor og Bfar

  Likt av 1 person

 2. Hæææli Gina 🙂 Digger hatten og solbrillene! Dere har det helt toppers tror jeg 🙂 🙂 Kos dere videre og jeg gleder meg til neste kapittel. Klem fra tante Kari

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: