Dominicakjærlighet

Fra St. Lucia seilte Tamara videre og igjen med bare Lars-Fredrik og meg ombord. Vi var på vei til nye eventyr og rett ved siden av seilte Wilhelm. Det ble en stille lørdagskveld på sjøen, og stjerneklar natt med skipper’n alene til rors det meste av tiden. Morgentime fikk han sove litt mens jeg fikk Dominica sakte i syne med solen som stod opp. Vi fant en fin ankringsplass utenfor Roseau og dro på land hele gjengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wilhelm i farta
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klar for nye eventyr

Det ble rusletur i byen, botanisk hage og lunsj på en liten lokal restaurant, før vi dro tilbake til båtene. Dagen ble avsluttet med fellesmiddag i Tamara og planlegging av fossefalltur.

Vi hadde leid oss en taxi som kjørte oss litt opp i fjellet, så var det bare å følge stien til fossefallet. Vi slang oss i lianer, hadde med skikkelig niste som de nordmennene vi er, og badet i fossen. Det var helt fantastisk med alle fuglene, blomstene og de massive trærne i regnskogen. Kvelden ble fullkommen med herlig middag i Wilhelm. For en dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klare for fossefalltur
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lars-Fredrik i farta
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er høyere ned enn det ser ut som…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gingerflower (ikke ingefærrot)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Regnskog
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ann-Helen og jeg under store stammer og røtter
DCIM100GOPRO
Middleham falls – fossen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I fossen…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På svømmetur inn i en «grotte» med vannfall

Tirsdag satte vi seil og i den lille vinden som var fikk vi også prøvd spinnakeren litt igjen. På ettermiddagen kom vi til Portsmouth og Prince Rupert Bay, der vi kastet anker. Solnedgangen prøvde å overgå alle de forrige og vi fant oss til rette på Sandy’s Beach Bar and Restaurant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kveldsstemning

Vi så fort at her var det mange dykkerspot’er, og med tre dykkere rundt meg var det bare å gutse, dra til nærmeste dykkersenter og få «lappen» jeg også. Internettkurset gikk greit med to intense dager på Sandy’s, så var det å komme seg i vannet. Verden under vann på Dominica er i følge Lars-Fredrik (han har MANGE dykk) noe av det fineste han har sett.

Vi svømmer med vanvittig mange fisk rundt oss til en hver tid, mellom fargerike og spennende koraller i svømmebassengklart vann. Og etter to dager i vannet med instruktør kan jeg endelig kalle meg dykker jeg også. Oppholdet på Dominica ble så toppet med SunTrip, OhoimedOhio og Perradise, så dagene brukes til vannlek og moro.

DCIM100GOPRO
Ny verden for undertegnede.
DCIM100GOPRO
Koraller
DCIM100GOPRO
Mer undervannsliv
DCIM100GOPRO
Dykking as…

En tur opp Indian River (fra innspillingen av Pirates of The Caribbean) har det også blitt.

img_0375
Indian River
img_0376
Calypsos hytte
img_0374
Pirates have been here
img_0373
Stine og Helle

På søndag startet karnevalet i Portsmouth, og vi fikk være med på festen. Vi danset i gatene etter en lastebil med band og drakk øl på en liten bar på et hjørne. Vi har blitt her lenge på grunn av de fine folka og alt det morsomme denne øya har å by på. Ferden går så videre nordover for Tamara, Wilhelm og SunTrip, mens vi gruer oss til et tårevått farvel med OhoimedOhio og Perradise som skal sydover. Vi håper på mer lek og moro med den gjengen, om det blir på nordligere breddegrader eller som mannskap på Tamara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klare for karneval…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Glitrende kostymer og lange stylter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bandet på lastebilen i full sving
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jentene hviler dansefoten
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dans i gaten

Sailing Tamara

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

3 kommentarer Legg igjen en kommentar

  1. Hei hei Gina og kompani. Livet leker med dere på beste vis kan vi se. Dere får holde utkikk etter mister Knott med frue. De glir rundt på et pendjonistskip i farvannene nå.
    God tur videre. Moro å lese og se bilder fra turen.

    Likt av 1 person

  2. Nu ser vi mulighet til «dobbel dose» nyheter fra seilerne. Fant bloggen deres. vi følger jo med på Wilhelms ferd også, håper dere får flotte dager på Galapagos, både med og uten Sjøløver. Hilsen fra mor og far til Halvard, Anne Margrete og Arne på Grytøya

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: