Stjernenetter og flyvefisk…

Nettene ombord er fantastiske og er nok grunnen til at slitne mannskap orker å stå til rors gjennom de mørke timene. Nå er månen halv og lyser ikke opp himmelen før i tre-/fire-tiden, så det er en spektakulær stjernevrimmel over oss før det.

Men så, når du aner fred og ingen fare og sitter og grubler under stjernene, treffer de. Glatte og sleipe og kommer som prosjektiler rett i fanget. Store og små og knallblå. Stort sett våkner en skikkelig til og også den andre på vakt. Jeg står nok for de høyeste hylene, men du har ikke sjans til å forutse eller høre at de kommer.

En morgen samlet morgenteamet 7 flyvefisk fra dekk, og vi har hatt mange i cockpit som vi rekker å få over bord. De er skikkelig kule, men voldsomme overraskelser. Umulig å fange på bilde dessverre, men desto enklere å fange i Tamaras cockpit.

God lørdag alle sammen.

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

1 kommentar Legg igjen en kommentar

  1. God kveld 🌃 Vi har den samme månen her men omgivelsene er ikke på noen måte like spektakulær. Det nærmer seg jul men det skulle en ikke tro på det været vi har nå masse vind (ekstrem) på Sør og vestlandet og +10! I morgen er vi alle bedt på middag i Brannposten. Det er veldig koselig! Ha en vakker seilas videre dere er snart i mål og ligger veldig bra an😊 Klem 🐟

    Sendt fra min Sony Xperia™-smarttelefon

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: