Over en uke på havet!

Her kommer en liten oppdatering fra Tamara.

Nå har vi vært over en uke på tur, og det går utrolig fint. Vaktlagene fungerer topp, vi deler greit på søvnen. Livet ombord består av seiltrimming, matlaging, bading, fisking, mekking (det er alltid noe som er slitt eller trenger smøring etc…) og skravling. Selvom vi fisker, biter det ikke på… enda…

Det er kjempegøy med all flyvefisken vi ser og i dag kom det jammen en hval forbi akkurat i morgenbad-seansen. Den var bare en halvmeter bak badeplattformen, en ganske liten (3-4 meter lang). Veldig kult at alle så den.

Siden det var første advent i går slo vi til med fårikålmiddag og Martin bakte boller (en ny adventstradisjon der altså).

Høydepunktene er eposter fra ARC og Anders (vårt beste shore crew), som oppdaterer på plasseringen til alle konkurrentene. Bra høytlesningsøyeblikk ombord. Vi har også fått eposter fra de andre norske båtene, som er kjempegøy, siden opplevelsene speiler hverandre litt, men samtidig blir veldig forskjellig i situasjonene som oppstår.

Nå lager vi litt vann og planlegger fårikålrester.

God mandag!

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

4 kommentarer Legg igjen en kommentar

 1. Så bra !! skal hilse fra Alle kjente. Anne og Peter H. ringte i går og lurte på hvordan dere hadde det. Det er så mange som tenker på dere. Her hjemme går det i sitt vanlige. Sitter på jobben ennå. Det skjer ting her også.
  Det er ikke skiføre i Drammen ennå, det er ikke så kaldt.

  Ha det godt. Syntes det ser ut som dere er over halvveis.

  Stor klem og selvfølgelig kyss til Bjørn.

  Likt av 1 person

 2. Fårikål har ikke vi hatt enda. skjønner en må til havs for å få slik luksus, ei heller adventsboller. Skjønner dere har det på G. Det er moro å høre.
  Her i Slovakia går det ihet gløgg og brente mandler.
  Stå på videre og nyt av havet og livet på bøljan blå!

  Liker

 3. Hei der ute. Her på Hurum et det grått, regn og +gr. Global oppvarming er slett ikke så gærnt. Artig å følge dere. Særlig når jeg tenker på at jeg lærte dere på Vallhall å seile. Håper dere denne gang kan gjenta bedriften om å vinne klassen. Spinnakerseilas krever sine menn, spesielt om natten. Derfor er det viktig at et mix’et crew er på vakt…. Lars Fredrik, du spurte hvor jeg hadde funnet Prinsessa. Husker du? De andre gutta svarte: De lager ikke slike lenger…. Lev lurt og lenge. Vi skal følge dere på nett og i hjertet. Seilerhilsen fra Bjørn.

  Sendt fra min IPad

  Likt av 1 person

 4. Hei og takk for fin rapport. Vi følger med flere ganger om dagen. Posisjon, fart, men dessverre ikke vind. Ser ut som dere nå i kveld har god fart i forhold til konkurrenter i gruppe D. Kanskje dere klatrer opp i timene som kommer? Lykke til, god og trygg seilas ønskes dere fra Lena og Kaare.

  Team Brunel er allerede i havn ser vi, men de har jo en litt annen type båt.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: