SURF’S UP

Søndag gikk starten på ARC for 30. gang.

Vi var kjempebra forberedt, hadde ingen gjøremål igjen på søndagen, kun dusj og god frokost på alle fire. Niste var smurt og båten seilklar.

Det ble en fin eskadre ut av havnen, og de obligatoriske bildene ble tatt. Veldig kult.

Starten ble suksess, og vi freste av gårde i den kraftige vinden. Superkult og spennende. Vi var forberedt på mye vind, og det første døgnet ble røft. Jeg er på en måte pingla ombord, men føler meg som verdens tøffeste. Gutta er sterke og kan håndtere en del seil når de står på ror, jeg kan kjøre skjøter og er kjempestolt av at jeg serverte hjemmelaget potetmos til pølsene første kveld. Puls-Yngvar hadde blitt imponert over hvor bra en trener kjernemuskulaturen ved potetskrelling i slikt vær. Gutta satt fartsrekord etter fartsrekord på surf… Jubelen var like heftig hver gang, og det ble over 20 KNOP!!

Utover natten og forimiddagen ble det vær til at jeg også fikk mine timer på ror, og nå går det som en lek. Vi spiser skikkelige middager hver dag, med godt kjøtt, og frukt og grønt (for å unngå sjørbuk…) Det er Martin og jeg som stort sett står for næring, de andre to trimmer seil og holder farten oppe.

De siste nettene har vi hatt fullmåne og stjerneklart, og det er fantastisk fint her ute på havet. Jeg STORTRIVES. Regattamomentet gjør det ekstra spennende, og skaper energi ombord.

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

3 kommentarer Legg igjen en kommentar

  1. Hei alle sammen. Det er så kuult og høre fra dere. Må si jeg tenker på dere når jeg legger meg godt under dynen om kvelden og sengen står stille !!!. Det er OK for meg. Så fint at det går bra ombord. jeg syntes du er verdens tøffeste jente Gina.!!!Ha det godt og kos dere på det store havet.

    Klem

    Likt av 1 person

  2. Hei alle 4😄 Helt enig med Marianne 👍 Nesten det første jeg gjør er å sjekke Fleet Viewer for å se hvor langt dere har kommet og nå ligger dere på 4. plass ifølge den 👍 Tenkte på dere i går kveld da det var fullmåne og hvor vakket det må ha vært 😍 Her var det surt og tåke.. God tur videre. Klem

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: