Seilere må videre…

Regnet kom til Brighton, vi hadde sett byen, og det kriblet i seilerne i oss. Vi satt kursen mot Guernsey tirsdag formiddag etter dieselfylling og klargjøring av båten. For et fint døgn det ble, selvom det var lite vind til å begynne med. Vinden kom, det var en god del båttrafikk og for skandinaviske seilere; mer spennende strømopplevelser, hehe… mange knop med og mot…

Ombord ble det sikkelig servering og vi bruker selvfølgelig det nye favorittsmøret til steking…

imageVi kom til Guernsey ganske tidlig onsdag morgen, og der fikk vi virkelig se forskjellen på tidevannet. Her skiller det fem meter. Vi koser oss skikkelig på denne fine øya, og de nye el-syklene er godt brukt. Vanskelig å skildre den fine bebyggelsen, og de koselige smugene, samt inntrykket av store gods bak voldsomme porter.

image image image image

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

1 kommentar Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: