Litt mer Brighton

Dagen vi kom til Brighton var varm og god, og det var god stemning i havna og i byen, vi hadde testet stormfokk på veien og solt oss i glansen fra «the white cliffs of Dover». The Lanes var utrolig fint med mange  spistesteder og pub’er, og Tamaras mannskap storkoste seg i sola. Vi fikk oss også en tur på Brighton Pir; tivoli og turistfelle på samme sted, det ble med en øl og noen bilder, før vi ruslet tilbake «på land».

imageIMG_4110IMG_4107 image image

Søndag gikk med til å hvile ut og ordne litt i båten, før det ble middag i marinaen, og ganske tidlig kveld på sliten gjeng. Kim måtte reise mandag morgen, og heldigvis gikk reisen hans smooth. Takk igjen for turen, Kim.

IMG_4113

Tamaracrewet var igjen kjernen på to, og mandag gikk med til gjøremål for Tamara. 🙂 Skipper’n fikk seg nye venner på båtbutikken som også reparerte seil og hjalp oss med en liten rift i storseilet, samt bra system til stormfokken, alt på dagen! Veldig moro, takk til Nickys Canvas and Sail repair.

WP_20150810_15_58_25_Pro WP_20150810_15_58_10_Pro

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: