17.mai-hilsen fra Tamara

Av en eller annen grunn kom ikke denne eposten opp på bloggen. Jeg publiserer den derfor i ettertid.

GRATULERER med DAGEN!

I går kveld startet endelig Tamara på langturen over Stillehavet.

Vi hadde allerede bunkret det meste og klargjort båten på San Christobal, før vi seilte til Santa Cruz natt til lørdag. Helgen hadde vi det supergøy på Santa Cruz, og vi fikk også til en dykkertur til Gordon Rocks. Vi så hai, havskilpadde og forskjellige rokker, og en drøss med fisk. Det er bare da vi var midt oppi det vi virkelig skjønte hvor spesielt mangfoldet på Galapagos er, og hvor uredde de forskjellige dyrene er. Ved disken på fiskemarkedet stod f.eks en sjøløve i kø sammen med pelikaner og folk, en herlig blanding. Vi var innom Darwin-senteret og fikk sett flere skilpadder og iguaner, samt litt av all forskningen de driver med. Galapagos er helt klart et spennende reisemål, som byr på mange opplevelser.

Litt omgang ble det også med folk som bor der. Vi ble både kjent med et par dykkere og en bra nordmann. Nicolai ba oss hjem på «kinokveld» i stuen sin, noe som var en morsom avveksling for oss som ikke har sett filmer på annet enn pc de siste 10 månedene.

Dagen i dag har vi feiret skikkelig så langt. Fest-arrangør Anders gjør en strålende jobb. Vi har hatt 17.mai-frokost med omelett og tropisk pavlova (pasjonsfrukt på toppen kan nesten konkurrere med norske bær), tale ved skipper’n ble holdt på akterdekket og Anders stakk av med seier’n i potetløpet. Her konkluderer vi med at dette virkelig må være lett på land, for poteten overlevde alle rundene på dekk, og raskeste tid ble 15,95 sek. fra styrbord cockpitbenk, rundt masten og tilbake til babord cockpitbenk. Sekkeløpet ble avlyst da HMS-ansvarlig fant det for risikabelt.

Håper dere alle har hatt en super dag med bunader, pølser og is.

Mange mange klemmer fra Tamara på vei til Fatu Hiva

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

2 kommentarer Legg igjen en kommentar

  1. 17.mai v ar praktfull her også. Vi feiret den med Brit og Ragnar på delvis innglasset veranda. Heldigvis vet vi nå at overfarten til Fatu Hiva gikk over all foventning Har hatt over 30 grader her også nå. Bmor og Bfar

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: