Fra Panama til Galapagos, vi er under seil.

Tamara med mannskap, sammen med Wilhelm, tok noen avslappende dager på Las Perlas, etter bylivet i Panama City. Det var virkelig noen perleøyer, og vi storkoste oss med late hengekøyedager på Mogo Mogo og Viveros, der vi fant oss en favorittstrand. Stranda hadde et tre perfekt for mange hengekøyer og koldtbord, senere på dagen ble det grillings, treet funket til grillmiddag også. En liten tur til Pedro Miguel ble det siste besøket på Las Perlas, vi fant en landsby hvor vi kunne kjøpe litt frukt og grønt til overfarten til Galapagos.

Torsdag 21. april kl. 06.00 lokal tid reiste vi ut i Stillehavet på ordentlig! Vi hadde god bris på rom slør, og det tok ikke lang tid før vi så de første delfinene, riktignok på litt avstand. En hval kom svømmende forbi, og så beit tunfisken. Bra teamwork fra alle fire, gjorde at fisken kom raskt og greit ombord. En yellow fin tuna, største vi har fått så langt. Helt fantastisk god, og nå er fryseren full.

Dagen endte med delfiner svømmende i baugen og mett mannskap. For en start på denne turen. Vi er superfornøyde, og i skrivende stund har første delen av nattevakten startet, vi har lagt bak oss litt mer enn 80 nm (totalt er det 843) og vinden er med oss.

God helg.

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

3 kommentarer Legg igjen en kommentar

  1. Hei alle sammen. Nå er det fredag og det våres i alle fall her. I morgen går Brigodoon på vannet. vi ser frem til det, selv om tror nok ikke det blir bikini seiling med det første. I dag skal jeg være fotomodell. Vi skal lage en kalender alle «VVS Pikene » som skal gå til inntekt for Stine Sofie stiftelsen. Det blir spennende , har ikke gjort dette før. Ellers har det vært en aktiv mnd. 2 brylluper og en jente tur til Krakow. I morgen skal far og jeg i 50 års lag til Geir Olaf. Det blir hyggelig.
    Deilig med helg uansett.!! Ha det godt og hils alle sammen. Far og jeg traff forresten moren til Bendik som seilte med Wilhelm på skauen. Hun har også lest bloggen deres. God tur videre. Mange klemmer mor

    Likt av 1 person

  2. Så gøy 😘 God tur til Galapagos. Selv drar jeg en uke til Italia i morgen. Det bli Pisa og området rundt – Cinque Terreng 😊👍 Klem t Kari

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: