La Familia Noruega

Muros så ut til å svare til forventningene, vi ladet syklene og dro på tur. Det var fine fjell og flotte strender, sammen med små trange gater fulle av fortausrestauranter. Vi fant også en kjempestor fiskebutikk og laget et ordentlig krabbelag ombord i Ohio.


IMG_0001IMG_0002
IMG_0004

IMG_0003

IMG_0005

Etter et døgn med utforskning av stedet sammen med Ohoi med Ohio, fikk vi tilskudd til den norske flåten. Både Friskus og SunTrip kom inn i havnen etter frisk seilas (regatta ;)) fra La Coruña. Det ble god stemning, mange røverhistorier fra seilingen så langt og fellesmiddager med hele gjengen. La Familia Noruega bestod da av OhoimedOhio; Helle og Erik, SunTrip; Stine, Andreas og Anders, Friskus; Elisabeth og Frode med barna Elise, Øyvind og Silje. Helt herlig.

Vi badet, lekte, spiste paella på fortausrestaurant og feiret bursdagen til Helle med kake, friskusboller, presanger og bursdagsang. På kvelden ble det grilling.

Den norske flåten bestemte seg så for å dra videre til Illes Cies, en idyllisk øy vi hadde fått anbefalt i La Coruña. På grunn av at det er naturreservat krevdes det tillatelse, og etter litt hjelp med søknader fra havnekontoret, fikk vi ankre der alle sammen.Vi var også så heldige å få Helle som mannskap siden Erik måtte en tur på jobb i Nordsjøen.

IMG_4188 IMG_4190 IMG_4197 IMG_4201

Vi kom frem akkurat i tide til solnedgangen og de hvite strendene lå der med lovnad om noen fantastiske dager.

Det ble det! Soling, bading, snorkling, fellesmiddager og sandsjørøverskutebygging. Vi vil absolutt anbefale stedet til andre. Det er et lite paradis

Siden Lars-Fredik og jeg er så heldige at vi fikk vennebesøk i Lisboa, satte vi kursen sydover på mandag kveld. Det ble en fin tur, med en god del slør, men også litt motorkjøring. Vi brukte rundt førti timer. Vi så mye delfiner og fisk (som vanlig, og som vanlig – SUPERGØY), men ingen fisk bet på kroken nå heller…

I Cascais kastet vi anker og her storkoser vi oss med en nydelig by og mye badeliv. Båten fylles opp med venner og solen skinner fra skyfri himmel.

IMG_0006 IMG_0007 IMG_0011 IMG_0012 IMG_0026 IMG_4228 IMG_4226

PS. Vi sliter fremdeles litt med denne tidevannsforskjellen som stadig dukker opp…

IMG_0009

Uncategorized

ginalill Vis alle →

Starter på verdens beste eventyr sammen med Lars-Fredrik på Tamaraseiltur den 1. august 2015

1 kommentar Legg igjen en kommentar

  1. Takk for kort fra la Coruna. Vi har hatt fine sommerdager her også, men det må jo værs topp for dere, og så mange hyggelige mennesker dere treffer. Håper det også blir hyggelig i Lisboa . God tur videre Mange klemmer fra bestemor og bestefar

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Fru Bee.

Travel. Inspiration. Memories for life.

%d bloggere liker dette: