Langturseiling…

På kvelden den 27. reiste vi fra Dominica og ferden gikk nordover. SunTrip, Wilhelm og Tamara kjørte felles startprosedyre mellom to ankrede båter, og heldigvis for Tamara – vi gamle er fortsatt eldst. Tamara tok starten, og selv med litt sprekt veivalg nærme land, holdt vi vår posisjon gjennom natten… (Handycap diskuteres fremdeles, men vi var de eneste «shorthanded»). Overraskelsen var stor da Ohoi møtte oss i innseilingen til Portsmouth på Antigua. Jammen hadde de ikke lurt oss skikkelig og ble med i følget noen dager til sammen med Perradise.

Antigua møtte oss med gigantiske båter, sjarmerende puber og BRA PROVIANTERING! Som langturseilere setter en umåtelig pris på de ekstra «luksusmatvarene» vi tar så forgitt hjemme. Vi jentene er stadig i «jakten på rømme», og jammen, det finnes på Antigua. Etter å ha handlet en drøss med kyllingfileter (kun geit og kanin i fryseren på Dominica) fire bokser rømme (de hadde ikke mer), diverse øl, en brie (DET er luksus det) og litt ordentlig gulost, samt diverse småtteri, kunne ferden gå videre til Barbuda. 
  

Om Barbuda står det i guidebøkene: 

– Den kanskje fineste stranden i Karibia

– Rosa strender

– 15 mile beach – Idyll

Alt stemmer, og på denne fine stranden fikk fem norske båter (en halvt svensk da) leke så mye de ville med kiter, surfebrett, bølgebading, og vi lagde en legendarisk grillfest på kvelden. Nok en drøm vi ikke visste vi hadde en gang ble realisert. Lars-Fredrik har blitt gira på kiting og jammen fikk vi ikke fisket middag på kommando. Snøret uti et kvarter før middag, to fisk, herlig kveld (thank you, Perra).

  
Og vi fikk besøk. Jan-Henry og Ivar dukket opp i Codrington og mønstret på Tamara. Sammen med dem tok vi en legendarisk hummelunsj på den eneste strandbaren på Low Beach og vi hadde en super nattseilas til St. Martin. Dessverre var det lite vind, men stjernehimmelen sviktet ikke, og stjerneskuddene var mange og flotte. Dette er topp og her er det INTERNETT! 

   

  

Tamaraseiltur as…

  

10 svar til «Langturseiling…»

  1. Kjell Lillemork avatar
    Kjell Lillemork

    Så hyggelig å høre fra dere igjen. Her skifter det med + og – grader snø og regn om hverandre, og
    brodder av og på.
    God tur videre.
    Bmor og Bfar

    Likt av 1 person

    1. Ja, nå har vi det helt topp! Håper isen smelter, mange mange klemmer

      Liker

  2. Hæææli Gina 🙂 Digger hatten og solbrillene! Dere har det helt toppers tror jeg 🙂 🙂 Kos dere videre og jeg gleder meg til neste kapittel. Klem fra tante Kari

    Liker

    1. Tusen takk, ja nå har vi det topp! 😎 Hils alle hjemme

      Liker

  3. Preben Kjelsrud avatar
    Preben Kjelsrud

    Ja, du Gina du Gina. Du har det på G!
    Kos dere videre og send flere bilder og kommentarer.

    Likt av 1 person

    1. Ja, dette er fint! 🙂 Håper skiføret fremdeles er bra og badstuen varm hver torsdag. Hils familien. Klemmer

      Liker

  4. Fantastisk sted, ser ut som dere koser dere. Hilse til Ivar fra meg. God tur videre 🙂 Anne Hilde

    Likt av 1 person

    1. Ivar hilser masse tilbake. Dette er topp! 😎

      Liker

Legg igjen en kommentar